Annonce


Annonce

Annonce

Agent: Barca og Real vil have Skriniar

Transfermarked - 22. marts 2019




Inters Milan Skriniar er en populær mand blandt de store europæiske klubber hvis man skal tro på hans agent Mithat Halis. Agenten fortæller, at Real Madrid og FC Barcelona begge er interesseret i ham, men det lader til at madrilenerne får behov for ham.

- Real Madrid ønsker ham, og det samme gør FC Barcelona. Den klub, som kan overtale ham, kan hente ham til sommer. Skriniar er meget professionel, fortæller agenten ifølge Marca og slår fast, at Real Madrid er den mest interesserede klub, da der er tvivl om hvorvidt Raphael Varane fortsætter i klubben.



- Mino Raiola, som repræsenterer Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba, vil helt sikkert forsøge at vildlede Skriniar, men spilleren har en kontrakt med os. Inter betalte 28 millioner euro til Sampdoria for at få fingrene i Skriniar og seks måneder senere bød Manchester City 55 millioner euro. I dag er han 100 millioner euro værd, fortæller agenten Mithat Halis videre.

Skriniar er 24 år og har over 200 professionelle kampe på CV'et. Hos Inter er det blevet til to sæsoner, 75 kampe og fire mål mens han hos Sampdoria spillede 38 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent: Barca og Real vil have Skriniar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder