Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og 10 andre tabte til Venezuela

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 22. marts 2019


Messi og 10 andre tabte til Venezuela

Lionel Messi er netop nu samlet med det argentinske landshold og her til aften skulle Argentina op mod Venezuela på Wanda Metropolitano i Madrid - Atletico Madrids hjemmebane. Lionel Messi var med fra start og spillede hele kampen til slut.

Argentina startede med Armani på mål, Mercado, Foyth og Martinez i bagkæden mens Montiel, Paredes, Lo Celso og Tagliafico sammen skabte en dybde på midtbanen med Messi og to gange Martinez foran sig. Argentinerne var absolut ikke gode medmindre det stod til Messi og de tabte da også 3-1 til Venezuela.

Allerede efter seks minutter kom Venezuela foran på mål af Rondon og lige inden pausen gjorde Murillo det til 2-0. Forinden havde Venezuela brændt en friløber ligesom Messi orkestrerede den argentinske offensiv - men uden at skyde for meget efter de argentinske spillere, så var Messi flere niveauer over resten af holdkammeraterne. Han stod dybt i banen i forsøget på at kreere spillet, hvilket også lykkedes, men de manglede i den grad en spidsangriber til at banke boldene i mål. Med til historien skal det også med, at Venezuelas mand havde et par flotte redninger.I anden halvleg kom Argentina tilbage på mål af Martinez, men Venezuelas Martinez kom også på tavlen, da han med et kvarter igen scorede fra pletten. Det blev ved 1-3 på måltavlen og dermed tabte Argentina venskabskampen i Madrid. Argentina dominerede bolden og havde flere forsøg, men der var absolut ingen decideret plan at finde hos de argentinske spillere, som gang på gang forsøgte at finde Messi i håbet om, at han skabte noget. Op til flere gange afdriblede han 2-4 spillere og skabte overtal, men den afgørende aktion kunne hans holdkammerater ikke få afsluttet.

Næste kamp for Argentina er tirsdag klokken 20.00 mod Marokko. Den kamp spilles i Tanger.

Forrygende dribletur af Messi og lige så god en aflevering

Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder