Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti med i storsejr - Semedo og Murillo på bænken

Landskampe - 22. marts 2019Umtiti med i storsejr - Semedo og Murillo på bænken

Her til aften blev der spillet en håndfuld kampe rundt omkring i verden og som altid har FC Barcelona flere profiler med. På Zimbru Stadium tog Moldova imod Frankrig i EM-kvalifikationens gruppe H, og den kamp gik lige efter bogen.

24 minutter inde i kampen nettede Antoine Griezmann, som også lagde op til 2-0-målet, som Raphael Varane stod for. 10 minutter før pausen kom Olivier Giroud på tavlen mens Kylian Mbappé scorede til 4-0 kort før tid. Moldova fik dog sparket en enkelt bold i kassen ved Vladimir Ambros og dermed vandt Frankrig 4-1. Umtiti spillede hele kampen.

Portugal var oppe mod Ukraine i gruppe B og selvom Cristiano Ronaldo var tilbage, så blev det til en målløs kamp, som Nelson Semedo kunne se fra bænken. Portugal dominerede, men havde altså ikke kvaliteten til at putte en bold ind bag Andriy Pyatov.

Colombia var også i spil, da de i en venskabskamp mødte Japan. Her stod Radamel Falcao for kampens enlige mål, da han omsatte et straffespark efter en time. Jeison Murillo sad på bænken igennem hele kampen og kom dermed ikke i spil til at kunne vise sig frem. Det er ikke blevet til meget spilletid siden han rykkede til FC Barcelona på en lejeaftale fra Valencia.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder