Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu stepper op igen: Vil selv hente De Ligt

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. marts 2019


Bartomeu stepper op igen: Vil selv hente De Ligt

FC Barcelonas sportslige ledelse lagde fundamentet for at Josep Maria Bartomeu personligt kunne lukke en handel med Frenkie de Jong tilbage i januar. Præsidenten rejste personligt til Holland og tog hånd om de sidste ting og fik samtidig en underskrift med hjem.

Nu forlyder det hos Onda Cero, at Bartomeu har tænkt sig at gøre det samme med Matthijs de Ligt. Abidal, Planes og Segura har længe lagt i forhandlinger med De Ligt og Ajax i håbet om at kapre forsvarsspilleren foran de mange andre europæiske klubber, som også har et kig på ham.Forarbejdet menes nu at være lagt, og derfor rejser Bartomeu til Holland for at lukke handlen inden for de kommende uger. Alt peger altså i retning af, at De Ligt forenes med De Jong i FC Barcelonas trøje i næste sæson. Intet er dog sikkert endnu, men det gør meget for spilleren, at en præsident på den måde rejser afsted for at hente en underskrift med hjem.

De Ligt er eftertragtet af store europæiske klubber som Manchester City, Juventus og ikke mindst Bayern München, og med tyskernes seneste udmelding om, at de er klar til at gå amok på transfermarkedet til sommer, har Bartomeu altså revet en dag ud af kalenderen for at tage turen til Holland og hente De Ligt med sig tilbage.
Læs også
- Seks grunde til at Barca opgav De Ligt
- Mino Raiola: Juventus er enig med De Ligt
- Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona
- De Ligts agent: Fake News
- De Ligt-transfer: Abidal blev hacket


Ugens mest læste

Seneste nyheder