Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu blander Real Madrid sig De Ligt-handel

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. marts 2019


Nu blander Real Madrid sig De Ligt-handel

FC Barcelona har i flere måneder været i kontakt med Ajax og Matthijs De Ligt om en transfer til sommer. Catalanerne menes at være i den bedste position til at signe forsvarsspilleren til trods for massiv interesse fra andre europæiske klubber.

Der er tale om en handel til 70 millioner euro. Men det holder ikke storklubberne væk. Juventus har også været i snak med De Ligt, som dog selv foretrækker FC Barcelona. Men nu begynder Real Madrid så småt at blande sig, da fremtiden for Raphael Varane er usikker.Det kan ske, at Varane til sommer finder sig en anden klub og det tvinger Real Madrid på transfermarkedet og ifølge Sport har de taget et kig på De Ligt. Der kan dog komme låg på spekulationerne i starten af næste uge, da FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu flyver til Amsterdam. Her har han blandt andet et møde med De Ligt og hans agent.

Ajax har åbnet op for klubber til at tale med De Ligt, da de godt er klar over, at de ikke kan holde på ham længere. Det samme var tilfældet med Frenkie de Jong. Ajax har desuden lovet De Ligt, at de ikke vil blande sig i, hvilken klub han skifter til, såfremt klubben kan hoste op med mindst 70 millioner euro til den hollandske klub.

I morgen er der storkamp på Johan Cruijff Arena når Holland tager imod Tyskland i EM-kvalifikationens gruppe C. Her vil FC Barcelona have flere repræsentanter til stede for at kigge videre på De Ligt. Andre storklubber har også folk på lægterne til kampen.
Læs også
- Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona
- De Ligts agent: Fake News
- De Ligt-transfer: Abidal blev hacket
- De Boer: De Ligt bør ikke vælge PSG
- De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus


Ugens mest læste

Seneste nyheder