Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti: Ville glæde mig at se Griezmann i Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 25. marts 2019Umtiti: Ville glæde mig at se Griezmann i Barca

Antoine Griezmann blev sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona sidste sommer, og mens Atletico Madrid bekræftede et bud, Barca bekræftede, at have budt, så valgte Griezmann i sidste ende at takke nej tak og i stedet forlænge med Atletico Madrid.

På landsholdet spiller Griezmann sammen med Samuel Umtiti og den franske landsholdsspiller er ikke i tvivl om, at Griezmann vil passe ind i på Barcas hold, hvis klubben forsøger at hente ham igen til sommer.- Jeg ville blive glad, hvis de fortalte mig, at Griezmann kommer til Barcelona. Han ville passe godt ind. Jeg har dog ikke talt om det med ham; overhovedet ikke, fortæller Umtiti.

- Jeg ved, at Griezmann er glad i Madrid og at han har det godt der. Atletico Madrid er et hold, som spiller for ham. Som fodboldspiller tager man beslutninger, som man fortryder, men jeg ved ikke noget. Han er glad i Madrid og det er det vigtigste.

I spanske medier erfarer man, at Griezmann langt fra er glad med sin situation i Atletico Madrid efter som man røg ud af Copa del Rey og Champions League og samtidig er langt bag ud i ligaen. Det ligner altså ikke at man får kysset guld i denne sæson - og det har igen sat gang i muligheden for et skifte til FC Barcelona.
Læs også
- Griezmann: Tro på mig, det bliver bedre
- Agent: Griezmann blev lovet noget andet
- Griezmann: Bedre at spille centralt
- Griezmann bedre defensivt end offensivt
- Griezmann lagde op i fransk remis


Ugens mest læste

Seneste nyheder