Annonce


Annonce

Annonce

Barca afviser Champions League i weekenderne

Champions League - 25. marts 2019




Skal Champions League-kampene spilles i weekenderne? Det skal de hvis man spørger UEFA, men FC Barcelona siger ellers tak. Catalanerne har ikke tænkt sig at røre ved det nuværende format, som er under rekonstruktion på de indre linjer hos UEFA.

UEFA har en plan om, at man fra sæsonen 2024/2025 spiller Champions League-kampe i weekenderne og dermed henviser ligakampene til hverdagene, som så vil være åbne på grund af rykningen af Champions League-kampene. Men allerede nu har FC Barcelona med et blødt nej afvist at deltage.

Det gør de fordi, at man i klubben mener, at man med det nuværende format har to stærke turneringer med ligakampe i weekenderne og Champions League-kampe tirsdag og onsdag. Hvis man vælger at rykke ligakampene frem til hverdagene, så vil det automatisk betyde, at mindre folk kommer på stadion.



Flere mennesker dukker op til en kamp på Camp Nou mod Levante lørdag aften end hvis selvsamme kamp spilles tirsdag aften. Desuden har FC Barcelona ikke lyst til at vende ryggen til La Liga, som er levebrødet og den daglige fokus for klubben på grund af de mange kampe over en sæson.

UEFA har endnu ikke vedtaget ændringen, men snakker kun om det. Før det kan blive til noget, skal de have alle store europæiske klubber med på idéen for på den måde at lave en drastisk ændring, da det jo også vil betyde at kampe i Premier League, Bundesligaen, Serie A og de andre turneringer pludselig skal spilles i hverdagene.

Det er altså et kæmpe skridt, som UEFA arbejder på at få gennemført - men indtil videre har idéen ikke været noget, som FC Barcelona gider være med på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca afviser Champions League i weekenderne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder