Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marokko sparer mange penge på Messi-fravær

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 25. marts 2019


Marokko sparer mange penge på Messi-fravær

Lionel Messi var udtaget til Argentinas landskampe mod henholdsvis Venezuela i Madrid og Marokko i Tanger. Men efter opgøret mod Venezuela måtte Messi trække i stikket og melde afbud til opgøret mod Marokko på grund af en mindre skade.

Det betyder, at Marokko sparer en masse penge, da de alligevel ikke kan se Messi spille. Marokkos fodboldforbund stod til at betale én millioner euro for at spille mod argentinerne med Messi på banen i 70 minutter, men nu hvor Messi alligevel ikke deltager, skal de kun betale 550.000 euro - altså en prisnedsættelse på næsten 50% fordi, at Messi ikke deltager alligevel.Fodboldforbundet håbede naturligvis på, at man kunne sælge rettigheder og masser af billetter til tilhængere, som ville se Messi på stadion. Det bliver ikke tilfældet og derfor falder indtægterne hvorfor prisen for at møde argentinerne naturligvis også falder. Det blev alt sammen forhandlet hjem for flere uger siden.

I stedet er Messi hjemme i Barcelona, hvor han plejer sin lyske frem mod weekendens hjemmekamp mod Espanyol. Her forventes han at være med.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder