Annonce


Annonce

Annonce

Puyol: Piqué er verdens bedste forsvarsspiller

Nyheder - 26. marts 2019




Gerard Piqué har mødt en masse kritik de seneste sæsoner, men også mange roser er sendt afsted mod forsvarsspilleren, som senest deltog i Cataloniens sejr mod Venezuela i Girona.

For nyligt fangede Marca den legendariske Barca-profil Carles Puyol til et interview og her blev han blandt andet spurgt ind til hvem der i øjeblikket er den bedste forsvarsspiller.

Hvem er den bedste forsvarsspiller lige nu?
- Piqué, uden tvivl.

Hvad med mellem Ramos og Piqué?
- Piqué.



Er Piqué bedre end du var?
- Ja. Han er verdens bedste forsvarsspiller. Vi er forskellige. Han er nøglen til Barcelona i forhold til alt, hvad han giver; både lederskab og i sit spil. Han er et fænomen og en god ven.

Du sagde, at du ville spille til du var 40. Hvorfor stoppede du tidligere?
- Da jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne træne med længere. De sidste to år af min karriere var yderst komplicerede med undersøgelser og operationer. Alle, som kender mig, ved, at jeg altid giver 100% og da jeg ikke længere kunne det, blev jeg nødt til at bakke ud.

Puyol fortæller samtidig at Messi er historiens bedste fodboldspiller og at han nødt den bedste tid under Pep Guardiola på grund af spillestilen, som FC Barcelona vandt seks trofæer med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Puyol: Piqué er verdens bedste forsvarsspiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder