Annonce


Annonce

Annonce

Lenglet-agent nedtoner Napoli-interesse

Nyheder - 26. marts 2019




Clement Lenglet har spillet en rigtig god sæson og i fraværet af Samuel Umtiti, som har døjet med en længerevarende knæskade. De gode præstationer fra Lenglet har fået flere klubber til at åbne interesse for ham, men hans agent nedtoner et eventuelt sommerskifte.

Napoli er det første hold som ifølge Mundo Deportivo har taget kontakt til Lenglets agent, men der er ikke noget at komme efter, vurderer agenten.

- Sidste sommer udviste Napoli også interesse, men da FC Barcelona bankede på døren var der ikke tvivl. I fodbold kan man ikke dele det op i procenter i forhold til muligheden for at skifte. Men jeg spekulerer i, hvorfor Lenglet overhovedet skulle overveje at skifte.

- Han får spilletid, han vinder og han er i FC Barcelona. Mere kan han ikke drømme om, forklarer agenten ifølge Mundo Deportivo.

Lenglet var ikke udset til at få så meget spilletid som tilfældet har været. Samuel Umtiti udgik med en alvorlig knæskade og siden er Lenglet blevet kørt ind på holdet og her har han gjort det yderst fornuftigt. Samtidig er han en vigtig brik i Umtitis genoptræning, da forsvaret er solidt besat mens Umtiti stille og roligt kan finde sig selv igen.

Senest spillede Samuel Umtiti hele kampen for Frankrig, da de i aftes slog Island med 4-0. Umtiti scorede kampens første mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet-agent nedtoner Napoli-interesse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder