Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet-agent nedtoner Napoli-interesse

Nyheder - 26. marts 2019Lenglet-agent nedtoner Napoli-interesse

Clement Lenglet har spillet en rigtig god sæson og i fraværet af Samuel Umtiti, som har døjet med en længerevarende knæskade. De gode præstationer fra Lenglet har fået flere klubber til at åbne interesse for ham, men hans agent nedtoner et eventuelt sommerskifte.

Napoli er det første hold som ifølge Mundo Deportivo har taget kontakt til Lenglets agent, men der er ikke noget at komme efter, vurderer agenten.

- Sidste sommer udviste Napoli også interesse, men da FC Barcelona bankede på døren var der ikke tvivl. I fodbold kan man ikke dele det op i procenter i forhold til muligheden for at skifte. Men jeg spekulerer i, hvorfor Lenglet overhovedet skulle overveje at skifte.

- Han får spilletid, han vinder og han er i FC Barcelona. Mere kan han ikke drømme om, forklarer agenten ifølge Mundo Deportivo.

Lenglet var ikke udset til at få så meget spilletid som tilfældet har været. Samuel Umtiti udgik med en alvorlig knæskade og siden er Lenglet blevet kørt ind på holdet og her har han gjort det yderst fornuftigt. Samtidig er han en vigtig brik i Umtitis genoptræning, da forsvaret er solidt besat mens Umtiti stille og roligt kan finde sig selv igen.

Senest spillede Samuel Umtiti hele kampen for Frankrig, da de i aftes slog Island med 4-0. Umtiti scorede kampens første mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder