Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcom-agent afviser forhandlinger med Inter

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 27. marts 2019


Malcom-agent afviser forhandlinger med Inter

Malcom spillede en stærk kamp mod Real Madrid på Camp Nou tidligere på sæsonen, men Ernesto Valverde har ikke været interesseret i ham lige siden. Brasilianeren har ikke fået den spilletid han håbede på i denne sæson, og derfor er det normalt, at andre klubber begynder at kigge på ham.

Italienske Inter har aldrig lagt skjul på deres interesse i Malcom, og mens italienske medier mener at vide, at der i øjeblikket foregår forhandling mellem Inter og Malcoms agent, så bliver det skudt ned af agenten selv.

- Vi respekterer Inter og deres sportsdirektør, som vi har et godt forhold til, men i øjeblikket er der ingen kontakt mellem os, fortæller Malcoms agent ifølge Mundo Deportivo.

Det er Corriere dello Sport som erfarer, at Inter er interesseret i at hente Malcom til klubben til sommer. Men ifølge agenten er der altså ingen snak om det i øjeblikket. Til gengæld ventes der at komme nyt omkring situationen i løbet af april, hvor Malcom skal mødes med sin agent for at reflektere over sæsonen og se på sine muligheder.

Det er blevet til 15 kampe for Malcom i Barca-trøjen. I disse kampe har han scoret tre mål.
Læs også
- Engelsk medie: Malcom tæt på Premier League
- Neymar-transfer: Derfor er Malcom på vej ud
- Fransk medie: Ligue 1 klub vil leje Malcom
- Spansk medie: Malcom vil ikke forlade Barca
- Medie: Europæiske storklubber jagter Malcom


Ugens mest læste

Seneste nyheder