Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-profil: Barcelona har købt Griezmann

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 29. marts 2019


PSG-profil: Barcelona har købt Griezmann

Den tidligere Paris Saint-Germain-profil, Jerome Rothen, hævder at have kendskab til Barcas interesse i den franske landsholdsspiller, Antonio Griezmann, som FC Barcelona allerede har købt, ifølge den tidligere PSG-kantspiller.

Som flere medier har hævdet, skulle Antonio Griezmann angiveligt have tilbudt sig selv til den catalanske storklub, FC Barcelona, efter at franskmanden har fortrudt sin kontraktforlængelse med sin nuværende arbejdsgiver, Atletico Madrid, som blev underskrevet sidste år.Ikke desto mindre har den franske stjerne fået flettet en frikøbklausul ind i sin kontrakt, som lyder på 800 mio. kr - et millionbeløb som Barca, ifølge Jerome Rothen, allerede har valgt at betale.

- Jeg har mine troværdige kilder og kan fortælle at Griezmann er Barca-spiller fra den kommende sæson, sagde Rothen til mediet, RMC Sport, hvor han skulle kommentere på sin landsmands fodboldfremtid.

Jerome Rothen, som spillede 180 kampe for PSG mellem 2004 og 2009, forklarede desuden at Griezmanns største drøm altid har været at spille for Barcelona og at Atletico-stjernen har været nedtrykt over sin egen Barca-afvisning fra sidste år, hvor stjernen jo valgte at blive i Atletico Madid fremfor at fortsætte på Camp Nou.
Læs også
- Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!
- Twist: Griezmann til PSG - Neymar til Barca!
- Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter
- Font: Ville aldrig hente Griezmann
- Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder