Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Fair resultat mod ultradefensive Espanyol

La Liga - 31. marts 2019




FC Barcelona havde i går besøg af naboen fra Espanyol i en kamp, absolut skulle give tre point. Catalanerne havde svært ved at finde melodien gennem hele kampen, men havde et fundament i spillet at falde tilbage på og i sidste ende løb de med den fulde gevinst.

I anden halvleg scorede Messi direkte på frispark og i kampens slutning omsatte han en omstilling til et mål og dermed vandt FC Barcelona 2-0, som Sergio Busquets kalder fuldt fortjent.

- Espanyols plan var at stå ultradefensivt hvilket gjorde det svært at finde plads. Og når vi endelig fandt plads, så udnyttede vi det ikke godt nok. Men vores hårde arbejde bar frugt og vi hentede sejren, som var retfærdig baseret på kampens udvikling, fortalte Busquets efter opgøret.

- Med landsholdsfodbold og rejser er det aldrig let at falde tilbage på den rytme, som man kom fra. Det var vi klar over, da vi samtidig har meget lidt tid til at forberede os til den efterfølgende kamp. Det er i disse kampe, at storhold lider mest, da de har mange landsholdsspillere.

Sergio Busquets rundede af med at fortælle hvor vigtig Messi er for holdet og slog fast, at selvom der kun er ni runder tilbage af La Liga, så er intet afgjort. her referede han til sæsonen 2015/2016, hvor FC Barcelona pludselig tabte tre kampe i træk og spillede den fjerde uafgjort og pludselig ikke havde plads til at fejle mere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Fair resultat mod ultradefensive Espanyol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder