Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde sparer spillere mod Villarreal

La Liga - 1. april 2019




FC Barcelona slog i weekenden Espanyol med 2-0 efter en kamp, hvor catalanerne aldrig foldede sig ud. I den kommende spillerunde skal de møde et Villarreal-hold i krise.

Villareal plejer at have en svær hjemmebane at spille på, men i denne sæson har Den Gulde Ubåd været langt fra tidligere styrker. De ligger og roder rundt nede i bunden af tabellen og kæmper overraskende for overlevelse. Det skal FC Barcelona udnytte - men der er stor sandsyndlighed for at det bliver uden en håndfuld stamspillere.



Efter opgøret mod Villarreal venter der nemlig en guldkamp mod Atletico Madrid og herefter skal man på udebane møde Manchester United. Valverdes tropper har spillet sig i en favorabel position i ligaen og derfor kan man tillade sig at spare spillere.

Messi er blandt de spillere, der ventes at blive sparet. Han er ekstremt vigtig i sæsonens afslutning. Men også spillere som Busquets, Alba og Rakitic ventes at få en pause. Det bliver unde alle omstændigheder spændende at se, hvad Valverde gør sig af planer i løbet af ugen frem mod opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde sparer spillere mod Villarreal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder