Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid kaprer Adrien Rabiot

Transfermarked - 4. april 2019
Adrien Rabiot var så godt som sikker på at spille i FC Barcelona i næste sæson, men omstændigheder gjorde, at catalanerne trak sig tilbage og nu meldes han på vej til Real Madrid. Real Madrid vil fra næste sæson forsøge at genopbygge det tabte i denne sæson, hvor madrilenerne er langt efter FC Barcelona i tabellen, ude af Copa del Rey og ude af Champions League.

Senest led Real Madrid et nederlag på 2-1 ude mod Valencia og selvom Zinedine Zidane er tilbage, har ikke meget ændret sig på banen for Real Madrid.

Adrien Rabiot var en spiller, som FC Barcelona ønskede til klubben over en længere periode. Man pressede så hårdt på, at han undlod at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain så han til sommer kan rejse på en fri transfer. PSG brød sig ikke om hans opførsel og frøs ham ude i længere tid.Rabiots tidligere agent, da FC Barcelona var interesseret i ham, var hans egen mor. Hun var alt for naiv i tilgangen til den enorme europæiske interesse for sin søn, at hun nærmest satte ham på auktion for storklubberne i håbet om at score flest penge. Det brød FC Barcelona sig ikke om, og da de trak sig tilbage, fik Rabiot sig en ny agent i håbet om at føre skiftet igennem alligevel, men i stedet hentede man Frenkie De Jong og man Rabiot er slet ikke interessant længere.

Paris Saint-Germain er klar over situationen med Rabiot og forventer at miste ham til sommer. Derfor har de åbnet kontakt med Manchester Uniteds Ander Herrera. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid kaprer Adrien Rabiot

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder