Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid kaprer Adrien Rabiot

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 4. april 2019Real Madrid kaprer Adrien Rabiot

Adrien Rabiot var så godt som sikker på at spille i FC Barcelona i næste sæson, men omstændigheder gjorde, at catalanerne trak sig tilbage og nu meldes han på vej til Real Madrid. Real Madrid vil fra næste sæson forsøge at genopbygge det tabte i denne sæson, hvor madrilenerne er langt efter FC Barcelona i tabellen, ude af Copa del Rey og ude af Champions League.

Senest led Real Madrid et nederlag på 2-1 ude mod Valencia og selvom Zinedine Zidane er tilbage, har ikke meget ændret sig på banen for Real Madrid.

Adrien Rabiot var en spiller, som FC Barcelona ønskede til klubben over en længere periode. Man pressede så hårdt på, at han undlod at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain så han til sommer kan rejse på en fri transfer. PSG brød sig ikke om hans opførsel og frøs ham ude i længere tid.Rabiots tidligere agent, da FC Barcelona var interesseret i ham, var hans egen mor. Hun var alt for naiv i tilgangen til den enorme europæiske interesse for sin søn, at hun nærmest satte ham på auktion for storklubberne i håbet om at score flest penge. Det brød FC Barcelona sig ikke om, og da de trak sig tilbage, fik Rabiot sig en ny agent i håbet om at føre skiftet igennem alligevel, men i stedet hentede man Frenkie De Jong og man Rabiot er slet ikke interessant længere.

Paris Saint-Germain er klar over situationen med Rabiot og forventer at miste ham til sommer. Derfor har de åbnet kontakt med Manchester Uniteds Ander Herrera.
Læs også
- Barca afviser: Skylder ikke Rabiot penge
- Adrien Rabiots totale nedtur
- Rabiot fyrer sin mor: Vil til Barca
- Avis: Barca dropper Adrien Rabiot
- Nu må Barca frit forhandle med Rabiot


Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder