Annonce


Annonce

Annonce

Ajax pønser på at hente Carles Aleña

Transfermarked - 4. april 2019




Carles Aleña er en del af førsteholdet og får sporadiske indhop af Ernesto Valverde. Han er langt fra et sikkert valg i startopstillingen i næste sæson skal han tilmed kæmpe om de tre pladser på midtbanen med Frenkie de Jong.

Det har fået Ajax til at vise interesse for den 21-årige spiller. Ajax og FC Barcelona har et forrygende forhold og har også indledt et samarbejde og her håber Ajax, at man kan udnytte situationen til at give Aleña endnu flere minutter end det er tilfældet i FC Barcelona.



Aleña skal ikke regne med at få meget mere spilletid i næste sæson i FC Barcelona. Til trods for sin klare kvalitet ser Valverde slet ikke på ham som en fast løsning endnu, og det kan derfor ligne et godt match at rykke til Ajax for at få endnu mere spilletid og på den måde modne og udvikle sig selv som fodboldspiller.

Ajax har dog gjort det klart, at Aleña ikke kommer til at have noget med De Ligt-handlen at gøre. Ajax er klar over, at FC Barcelona står klar til at betale den fulde sum for De Ligt, mens man altså håber på, at Aleña kan ryge den anden vej på en lejeaftale.

21-årige Aleña har i denne sæson spillet med i 18 kampe. Primært som indskifter. I løbet af de seneste tre sæsoner har han spillet med i 25 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ajax pønser på at hente Carles Aleña

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder