Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto: Jeg afviste Real Madrid

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. april 2019


Sergi Roberto: Jeg afviste Real Madrid

Sergi Roberto er efterhånden blevet 27 år og selvom han ikke er fast mand på Ernesto Valverdes holdkort, så nyder han den spilletid, som han får. Han deler umiddelbart højrebacken med Nelson Semedo, men bliver i et sjældent omfang brugt på midtbanen når behovet er der.

Han er oprindeligt midtbanespiller, men har i årevis fungeret som højreback, hvor han i øvrigt har gjort det godt, men hvor også hans begrænsninger til tider er blevet udstillet af modstanderne. I et åbent interview med Sport fortæller han, at han i sine yngre dage afviste Real Madrid.

- Jeg spillede for Gimnastics U15-hold, da Real Madrids akademi-direktør kontaktede klubben for at fortælle om deres interesse i mig. De ville invitere mig på prøveophold, men så kom der en fax fra FC Barcelona og på det tidspunkt var jeg helt rolig.- Jeg var ligeglad med Real Madrid da jeg så Barcas interesse. Jeg tog til Barcelona på prøveophold og fik efterfølgende at vide, at de ville have mig til at blive og siden da er alt gået godt. Jeg har været Barca-fan siden jeg var en lille dreng og intet har ændret sig, fortæller han i interviewet.

Desuden slog Roberto også fast, at han - ligesom alle i truppen - er glad for at Ernesto Valverde besluttede sig for at forlænge med endnu en sæson.

- Trænerne tager sine egne beslutninger. Ofte bliver det til 3-4 år fordi der er så meget pres på i Barca med kampe hver tredje dag og hvis du ikke vinder titler, så kræver tilhængerne en ny træner.

- Vi er virkelig glade for at have Valverde hos os. Han har forlænget med endnu en sæson og alle i truppen er tilfredse med at han bliver. Det er et godt tegn, forklarer Roberto.
Læs også
- Roberto Martinez: Siger ikke ja til nogen
- Roberto Firmino misser måske Barca-brag
- Roberto: Vi kigger ikke på de andre i tabellen
- Officielt: Roberto ude i 3-4 uger
- Roberto: Alle kampe er lige vigtige


Ugens mest læste

Seneste nyheder