Annonce


Annonce

Annonce

Adriano: Neymar fortryder Barca-exit

Transfermarked - 7. april 2019




Den tidligere FC Barcelona-spiller Adriano indrømmer, at Neymar er klar over, at han begik en fejl ved at forlade FC Barcelona. Selvom Adriano ikke spillede hver kamp i Barca-trøjen, så fik hans alsidige spillestil ham op på 106 kampe i Barca-trøjen med et par perlemål mod Atletico Madrid og Valencia på Camp Nou.

Til El Larguero fortæller Adriano, at Neymar fortryder sin beslutning om at forlade FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain. Der skal meget til før en landsmand offentligt går ud og fortæller den slags. Adriano og Neymar er begge brasilianere og er gode venner, som ofte taler sammen.



- Jeg har talt med Neymar for et par uger siden. Alle, som har spillet i FC Barcelona, har fortrudt at skifte væk. Jeg tror, at Neymar fortryder det allermest, fortæller Adriano.

- Min ankomst til Barcelona var et af de vigtigste øjeblikke i min karriere. Jeg vandt en masse trofæer og jeg tror på, at de kan vinde The Treble igen i år, fortalte han videre.

Som bekendt forlod Neymar FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain, der ødelagde transfermarkedet ved at betale voldsomme 222 millioner euro svarende til brasilianerens daværende frikøbsklausul. Uge efter uge har det forlydt, at Neymar vil tilbage - men endnu er der intet konkret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Adriano: Neymar fortryder Barca-exit

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder