Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez og Piqué ude af næste ligakamp

La Liga - 7. april 2019Suárez og Piqué ude af næste ligakamp

Luis Suárez fortryder det nok næppe, mens Piqué følte grund til at brokke sig til dommeren. Men grundet sejren i går gør det med stor sandsynlighed ikke så meget. Både Luis Suárez og Gerard Piqué er ude i næste kamp i La Liga mod Huesca.

Gerard Piqué fik i anden halvleg et gult kort af kampens dommer. Her blev der fløjtet for frispark til Morata, men TV-billeder viste tydeligt, at Piqué slet ikke rørte angriberen. Det fik Piqué til at brokke sig højlydt hvilket dommeren takserede til et gult kort og dermed har Piqué skrabet fem sammen hvilket automatisk giver én karantænedag.Luis Suárez var ikke i mange nærdueller i går, men i stedet fik han et glædeligt gult kort, hvis han måske selv skal forklare situationen. Efter at have scoret kampens første mål fik han skabt enorm jubelbrøl på Camp Nou. I sin jubelscene trak han sin spilletrøje af og det giver altså et gult kort. Dermed kom han også op på fem af slagsen hvorfor han ligeledes er ude mod Huesca.

FC Barcelona rejser tirsdag til Manchester for at møde Manchester United onsdag. Her er begge spillere med, men de får sig altså et hvil inden returkampen mod Manchester United hvilket de nok havde fået under alle omstændigheder, da United-kampen er langt mere vigtig end kampen mod Huesca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder