Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stor bøde til Dembélé: Efterlod sit hus i ruiner

Nyheder - 9. april 2019Stor bøde til Dembélé: Efterlod sit hus i ruiner

Ousmane Dembélé har fået langt mere styr på sit liv siden han rykkede til FC Barcelona. I starten af tiden i det catalanske havde han problemer med at indfinde sig efter klubbens krav, og der kom hurtigt snak om, at han skulle ud af klubben.

Siden har han dog taget skeen i den anden hånd og på fodboldbanen har han vist hvorfor FC Barcelona investerede rigtig mange penge i ham. Næsten et år senere har han så endegyldigt fået lukket sit Dortmund-kapitel eftersom hans advokat er kommet til enighed med udlejeren til Dembélés lejede hus i Dortmund.

- Huset lå i ruiner. Det var skilt fra hinanden. Hvert rum lå i ruiner. Da jeg første gang gik ind i huset efter at han var flyttet ud, gik jeg nærmest i chok, fortæller udlejeren og følger op:

- Det er mine forældres hus og derfor er jeg virkelig skuffet. Jeg bliver nødt til at sælge det nu. Huset stank, badeværelset var så ulækkert og der blev fundet sten nede i toilettet, som måtte hentes op med de bare hænder.- Da Dembélé flyttede startede en meget svær og lang process med at få styr på huset. Vi havde virkelig ingen anelse om hvor eller hvordan vi skulle starte. Alt skrald var blevet smidt ud i haven og i køleskabet var der råddent mad, gulvet var fedtet til med store pletter over alt.

- Bag hoveddøren lå der en stak med ubetalte regninger, så det var ikke kun mig, som var blevet snydt af Dembélé, fortæller udlejeren videre ifølge Kicker.

Det hele foregik altså mens Dembélé var i Dortmund og udlejeren har siden kørt en sag mod Dembélé. I første omgang krævede udlejeren intet mindre end 155.000 kroner, men Dembélés advokat gik ind i sagen og fik forhandlet sig frem til en aftale på 75.000 hvilket ikke er en årsag for Dembélé med den løn han tjener i dag.

Dembélé sagsøgt af tysk udlejerLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder