Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo: Uniteds PSG-kamp bekymrer os ikke

Champions League - 11. april 2019Semedo: Uniteds PSG-kamp bekymrer os ikke

Nelson Semedo startede på banen i aftes mod Manchester United og kunne se til, da Suárez headede bolden ind på Luke Shaw, som rettede kuglen af til et selvmål. Catalanerne vandt 1-0 og Nelson Semedo er glad for at man fik et godt resultat med hjem til returkampen.

- Returkampen er meget vigtig, men vi fik et godt resultat med til den kamp. Det bekymrer os ikke, at United lavede et comeback mod PSG. Det viste blot at United er et godt hold - men de møder altså et endnu bedre hold; FC Barcelona, fortalte Semedo efter kampen i går.

- Vi spillede en udmærket kamp. Champions League kræver, at man er på sit ypperste i hver kamp. Vi vidste, at United ville satse på kontra til at indlede med, men vi gjorde det godt og holdt dem fra fadet.

- Nu skal vi fortsætte med at arbejde hårdt og forbedre vores spil. Vi tager på banen for at vinde hver gang - denne gang var ingen undtagelse.

På tirsdag er der returkamp. Her skal Manchester United til Camp Nou for at forsøge at vende resultatet. I mellem tiden møder FC Barcelona Huesca på udebane mens Manchester United får besøg af West Ham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder