Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Altid svært på Old Trafford

Champions League - 11. april 2019Piqué: Altid svært på Old Trafford

Gerard Piqué blev af mange kåret som Man of the Match i FC Barcelonas udekamp mod Manchester United i aftes. Han var ekstremt klog i sine beslutninger og hans positionering var til UG, da han var klar over, at han ofte måtte ud i en løbeduel med Rashford - dem vandt han, ford han placerede sig stærkt i forhold til at kunne nå ind foran Rashford.

Efter opgøret blev Piqué fanget på Old Traffords sidelinje til en kommentar om fodboldkampen.

- Det er altid svært at komme til Old Trafford. Stadion er majestætisk. Manchester United er en klub med en stor historie og forrygende fans, som presser spillerne til sejr. Det er virkelig svært at vinde her.- I første halvleg pressede de på, men vi havde bedre chancer, selvom der ikke var mange af dem. I anden halvleg var det mere lige, men vi udnyttede ikke vores muligheder.

- Det var detaljer, som gjorde at vi vandt denne gang. Det hurtige mål hjalp os til at være mere rolige og efterfølgende vidste vi hvordan vi skulle spille, da United var presset til at gå frem i banen. Det var vigtigt for os at holde nullet, forklarede Piqué efter opgøret.

Piqué er helt sikkert på banen igen på tirsdag når returkampen bliver spillet på Camp Nou.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder