Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Madrilensk avis: Piqué er verdens bedste i forsvarsspiller

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 11. april 2019


Madrilensk avis: Piqué er verdens bedste i forsvarsspiller

Gerard Piqué var outstanding i FC Barcelonas kamp mod Manchester United på Old Trafford i aftes. Han var så utrolig klog i sine beslutninger og spillede med høj koncentration. Han bidrog helt enormt til at FC Barcelona slap fra den svære bane med et clean sheet.

Efter opgøret har mange valgt at kåre ham som Man of the Match, og hos madrilenske Marca er man ikke i tvivl. Gerard Piqué er lige nu verdens bedste forsvarsspiller. Her er, hvad de skriver om ham.

- Piqué var tilbage i England for at møde sin tidligere klub og han leverede en verdensklasse præstation: Han headede bolde ud af feltet, ledte hele bagkæden og viste endda voldsom speed i takt med at han fulgte med Premier League-mandskabets kontraspil.

- Romelu Lukaku og Paul Pogba kunne ikke matche ham i på dødboldene i feltet og Marcus Rashford kunne ikke matche Piqué med bolden på jorden.- Det var ikke blot en enkelt god kamp. Den 32-årige forsvarsspiller har været fantastisk hele sæsonen og lige nu spiller han som verdens bedste forsvarsspiller, lyder roserne fra Marca.

Netop Marca har det ellers med at stikke til FC Barcelona ligesom de catalanske aviser ofte stikker til Real Madrid, men efter præstationen i går var der altså ikke noget at skjule. Piqué var fantastisk og selvom intet er afgjort, så han kan med rette klappe sig selv på skulderen over den præstation.

Madrilensk avis: Piqué er verdens bedste i forsvarsspiller
Læs også
- Sætter Piqué spørgsmålstegn ved Valverdes taktik?
- Madrilensk avis med kæmpe opsang til Piqué
- Piqué: Neymar skal snakke
- Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey
- Piqué køber endnu en fodboldklub


Ugens mest læste

Seneste nyheder