Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Diego Costa får 8 dages karantæne

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 11. april 2019


Officielt: Diego Costa får 8 dages karantæne

Diego Costa så rødt, da FC Barcelona tog imod Atletico Madrid i guldkampen på Camp Nou i seneste weekend. Her kunne Atletico Madrid komme tættere på catalanerne i jagten om guldet, men det endte med en 2-0-sejr til FC Barcelona, som dermed er 11 point foran med bare syv kampe tilbage.

I første halvleg var Diego Costa i en ellers fin duel med Arthur, men angriberen var så rasende, at han råbte 'jeg skider på din ludermor' til dommeren. Disse ord er i dag blevet bekræftet af det spanske fodboldforbund og i forbindelse med, at han fik det røde kort for netop at sige disse ord, rørte han også dommeren.Det er ved et møde blevet slået fast, at Diego Costa får hele 8 spilledages karantæne hvorfor han er færdig for sæsonen. Atletico Madrid er ude af Copa del Rey og Champions League og har kun La Liga at fokusere på. Med bare syv kampe tilbage kommer han altså ikke i spil mere i denne sæson og desuden indleder han næste sæson i karantæne.

Dommer Gil Manzano gik ikke stille i sin dommerrapport efter opgøret og beskrev hændelsen som den skete på banen hvorefter det altså er blevet vurderet, at Costas adfærd skal give 8 spilledages karantæne. Der er ingen tvivl om, at Atletico Madrid helt sikkert vil appellere i håbet om at få karantænen nedsat.
Læs også
- Vidal afviser Kina: Vil blive i Barca
- Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt
- Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej
- Fransk medie: Dani Alves vil til Barca
- Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!


Ugens mest læste

Seneste nyheder