Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luka Jovic' far: Han er ikke interesseret i Barca

Transfermarked - 11. april 2019Luka Jovic' far: Han er ikke interesseret i Barca

Luka Jovic har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men skal man tro på spillerens far, så kommer et skifte ikke til at ske denne sommer. Den brandvarme angriber har kun fokus på at spille Champions League med Frankfurt.

Jovic bomber mål ind i denne sæson. Han har scoret 17 mål i Bundesligaen hvilket kun er overgået af Robert Lewandowskis 21 fuldtræffere. Her til aften scorede han mod Benfica, som dog vandt kampen 4-2 og har de bedste kort på hånden inden Europa League-returen i næste uge.

- Luka har en masse tilbud liggende på bordet. Også et fra FC Barcelona, men han er ikke interesseret lige nu. Han er ikke sikker på, at han ville kunne få minutter på banen i Barca, fortæller Luka Jovic' far og følger op:- Han vil blive i Bundesligaen og spille Frankfurt i Champions League.

Flere europæiske topklubber har udvist interesse for angriberen, men umiddelbart ligner det ikke at en aftale er tæt på. Tyske medier tror dog på, at man lige nu holder kortene tæt til kroppen indtil sæsonen har fundet sin afgørelse. Hvis Frankfurt misser Champions League, så ligner det et skifte.

Jovic er lejet i Benfica, som han scorede mod her til aften. Blot syv millioner euro skal Frankfurt hoste op med for at købe ham permanent. Herefter vurderes han til at kunne blive solgt for mellem 30-50 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder