Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi slipper med skrækken efter sammenstød

Skader: Af Emil Mozart Hansen - 12. april 2019


Messi slipper med skrækken efter sammenstød

Der gik et gys igennem alle FC Barcelona-tilhængere i onsdagens Champions League-opgør mod Manchester United, da Lionel Messi i første halvleg endte i et sammenstød med Manchester Uniteds Chris Smalling. FC Barcelonas troldmand stod klar til at modtage en høj bold, da engelske Chris Smalling kom bagfra og ramte Messi på næsen med sin albue.

Blodet strømmede ud af Messis næse, og flere var bange for, at hans næse var brækket. Der er dog ingen grund til bekymring, for FC Barcelonas lægestab har meldt ud, at Lionel Messi er klar til weekendens opgør i La Liga mod Huesca. Den spanske avis SPORT skriver, at Ernesto Valverde formentlig vil spare sin argentinske stjernespiller, da returkampen mod Manchester United venter i næste uge.

Kampen mod Huesca spilles lørdag eftermiddag kl. 16:15 på El Alcoraz, hvor oprykkerne fra Huesca venter. De indtager ligaens sidsteplads, men har stadig mulighed for at redde endnu en sæson i den bedste spanske række. Ernesto Valverdes tropper kæmper for at holde det store forspring til Atlético Madrid.
Læs også
- Messi og Argentina er videre til kvartfinalen
- Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar
- Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi
- Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål
- Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder