Annonce


Annonce

Annonce

Messi slipper med skrækken efter sammenstød

Skader: Af Emil Mozart Hansen - 12. april 2019




Der gik et gys igennem alle FC Barcelona-tilhængere i onsdagens Champions League-opgør mod Manchester United, da Lionel Messi i første halvleg endte i et sammenstød med Manchester Uniteds Chris Smalling. FC Barcelonas troldmand stod klar til at modtage en høj bold, da engelske Chris Smalling kom bagfra og ramte Messi på næsen med sin albue.

Blodet strømmede ud af Messis næse, og flere var bange for, at hans næse var brækket. Der er dog ingen grund til bekymring, for FC Barcelonas lægestab har meldt ud, at Lionel Messi er klar til weekendens opgør i La Liga mod Huesca. Den spanske avis SPORT skriver, at Ernesto Valverde formentlig vil spare sin argentinske stjernespiller, da returkampen mod Manchester United venter i næste uge.

Kampen mod Huesca spilles lørdag eftermiddag kl. 16:15 på El Alcoraz, hvor oprykkerne fra Huesca venter. De indtager ligaens sidsteplads, men har stadig mulighed for at redde endnu en sæson i den bedste spanske række. Ernesto Valverdes tropper kæmper for at holde det store forspring til Atlético Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi slipper med skrækken efter sammenstød

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder