Annonce


Annonce

Annonce

Yayá Touré: Messi var en fantastisk holdkammerat

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 12. april 2019




I tre sæsoner var Yayá Touré en fast del af midtbane-konstellationen hos FC Barcelona. Det var dengang, hvor Lionel Messi var en ung spiller, der kun havde vist få glimt af magien, som han den dag i dag viser frem på grønsværen. 35-årige Yayá Touré skiftede dog til Manchester City, og det blev enden på hans tid med Lionel Messi som holdkammerat.

I onsdagens Champions League-brag mod Manchester United agerede Yayá Touré som kommentator. Her fandt han rigeligt med tid til at rose sin tidligere holdkammerat til skyerne. Han lagde ikke skjul på, at Lionel Messi er helt unik.

- Messi er anderledes og speciel. Han kommer fra en anden planet. Han var en fantastisk holdkammerat, og det var sjovt at være på samme hold som ham. Han kunne alene holde på bolden, selvom han var omgivet af fire modstandere. Han er på et helt andet niveau end nogen andre. Han sagde ikke så meget, for han havde mest fokus på spillet, men han leverede altid på banen, sagde Yayá Touré under onsdagens møde med Manchester United.

Yayá Touré var med til at vinde flere titler i sin tid hos FC Barcelona. Han var med til at vinde de to største - nemlig La Liga- og Champions League-trofæet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Yayá Touré: Messi var en fantastisk holdkammerat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder