Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca tilbyder De Ligt en kontrakt til 2024

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. april 2019


Barca tilbyder De Ligt en kontrakt til 2024

FC Barcelona tror fuldt og fast på, at de får held med at kapre Matthijs De Ligt når transfervinduet åbner. Den catalanske storklub er klar over, at De Ligt er et køb til fremtiden og derfor er der tale om en stor transfer, som man kommer til at spytte mange penge i.

Ajax bekræftede i går, da De Ligt med sikkerhed forlader Holland til sommer. Spørgsmålet for Ajax-træneren lød på hvilken klub De Ligt skulle til; om det bliver Bayern München eller FC Barcelona var han ikke klar over, men FC Barcelona arbejder benhårdt på at strikke en lukrativ aftale sammen, som man kan sende afsted til De Ligts agent, Mino Raiola.FC Barcelona betaler 60 millioner euro plus adskillige millioner i variabler til Ajax for at sikre sig De Ligt. Derudover kommer De Ligt til at tjene det samme som Frenkie de Jong på en aftale frem til 2024. Når aftalen er skrevet færdig og godkendt af FC Barcelonas juridiske afdeling, bliver det sendt afsted til De Ligt og hans agent i håbet om, at man har ramt plet.

Selvom vi er helt henne i april, så er det fortsat tidligt for de involverede at tale om den mulige transfer. Matthijs De Ligt fokuserer lige nu på Æresdivisionen og Champions League, hvor man senest fik 1-1 mod Juventus og nu skal gøre tingene færdige i Italien. Hos FC Barcelona kæmper man fortsat om tre pokaler og derfor er fokus altså 100 procent på de kommende kampe.
Læs også
- Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona
- De Ligts agent: Fake News
- De Ligt-transfer: Abidal blev hacket
- De Boer: De Ligt bør ikke vælge PSG
- De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus


Ugens mest læste

Seneste nyheder