Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benficas gulddreng imponerer FC Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. april 2019


Benficas gulddreng imponerer FC Barcelona

Mundo Deportivo breakede nyheden for et par måneder siden. Benficas bare 19-årige João Félix imponerer lige nu stort og flere storklubber har fået øjnene op for ham. Han scorer mål på samlebånd og senest spillede han fortryllende foran repræsentanter fra FC Barcelona.

FC Barcelona havde sendt folk til Portugal for at overvære Luka Jovic i kamp mod Benfica. Men også João Félix var på listen over spillere at holde øje med. Kampen mellem Benfica og Frankfurt fik en vild start med et direkte rødt kort til tyskernes Evan N'Dicka efter 20 minuter for et straffespark, som João Félix udnyttede.

Kort inden pausen nettede Luka Jovic og således var begge spillere, som FC Barcelona var til stede for at kigge på, kommet på måltavlen. Men det røde kort spillede ind og João Félix trak det længste strå med yderligere to mål efter 43 og 54 minuter. Kampen sluttede 4-2 til Benfica og begge angribere gjorde god reklame for sig selv.João Félix er dog ikke en ny spiller for FC Barcelona. De har kigget på ham i adskillige måneder og mens han blev fundet for lille til at spille i FC Porto, bomber han nu løs for Benfica.

Historien er ganske god. Benfica ejer nemlig også Luka Jovic, men portugiserne havde aldrig troet, at Jovic ville blomstre så voldsomt i Frankfurt, som tilfældet er. Frankfurt kan nemlig købe ham permanent for under 10 millioner euro til trods for at hans markedsværdi er steget til et sted mellem 30 - 50 millioner euro. I stedet kan Benfica trøste sig med at João Félix blomstrer og bomber løs hvorfor der helt sikkert også er mange millioner at hente ved at sælge ham i den nære fremtid.

FC Barcelona har igen folk til stede - denne gang i Tyskland - når Frankfurt tager imod Benfica til returkampen.
Læs også
- Vidal afviser Kina: Vil blive i Barca
- Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt
- Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej
- Fransk medie: Dani Alves vil til Barca
- Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!


Ugens mest læste

Seneste nyheder