Annonce


Annonce

Annonce

Capello vælger Messi over Ronaldo

Nyheder - 13. april 2019




Verdens største fodbolddebat hedder 'Messi eller Ronaldo?'. Her handler det udelukkende om hvilken type fodbold man personligt er til, da der er kæmpe forskel på statistikken mellem de to spillere. Spørger man den legendariske træner Fabio Capello, så er der dog kun ét geni mellem de to spillere. Og det er Lionel Messi.

- Èn ting er at være en outsider, en anden ting er at være et geni. Forskellen er kæmpestor, da et geni gør ting, som ingen kunne forestille sig. Ronaldo er en ekstraordinær fodboldspiller, men Messi er et geni, fortæller Capello ifølge Marca og følger op:

- Der har kun være tre genier i fodboldens verden: Pelé, Maradona og nu Messi.



Messi og Ronaldo har været på toppen i over 10 år og mens og der er ikke en finger at sætte på deres gyldne karrierer. De har vundet alverdens titler, scoret mål på samlebånd og underholdt publikum. Men Capello er altså ikke i tvivl om, at Messi er et geni og gør ting på banen, som man ikke kan forestille sig.

Messi kommer man dog ikke til at se i aktion i dag for FC Barcelona. Catalanerne er taget til Huesca uden argentineren, som ligesom flere andre profiler får sig et hvil forud for returkampen mod Manchester United. FC Barcelona har et stort forspring i La Liga og derfor tillader Valverde sig at spare spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Capello vælger Messi over Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder