Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig: Jeg vil blive i Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 14. april 2019


Riqui Puig: Jeg vil blive i Barcelona

Unge Riqui Puig fik i går sin debut i La Liga og det glæder han naturligvis sig over. Men efter opgøret var det ikke debuten, som spørgsmålene gik på - men mere hvad hans fremtid bringer. Han kunne ikke løfte sløret for noget, men slog fast, at hans ønske er at blive i klubben.

- At debutere i La Liga er selvfølgelig specielt. Jeg er virkelig glad for at få denne chance; det er en drøm, som er gået i opfyldelse.

- Det er belønningen for min tålmodighed, det hårde arbejde til træningerne og i kampene. Mit ønske er at fortsætte i FC Barcelona. Det er mit livs klub, mine forældres klub og min families klub. Hvis det stod til mig, så bliver jeg i Barca, kom det fra Puig efter opgøret.

Riqui Puig viste igen gode takter iført Barca-trøjen og selvom han ikke kunne hjælpe holdet med at vinde kampen, så gjorde han sit for at vise sig godt frem. Med sine finurlige vendinger, flotte stikninger og sin stærke vision på banen formåede han at høste roser hos cheftræner Ernesto Valverde.

- Riqui Puig er en spiller, som er god på bolden og som aldrig gemmer sig på banen. Han formår altid at finde en fri position på banen og det hjalp os meget, kom det fra Valverde efter opgøret.

Puig skal nu tilbage til B-holdet mens Valverde går all in på den kommende kamp, hvor der ikke bliver plads til at spare spillere. Manchester United venter om bare to dage.
Læs også
- Riqui Puig afviser at blive udlejet
- Riqui Puig udlejes til sommer
- Puig: Nyder at spille mod gode spillere
- Riqui Puigs far: Han skal bevare benene på jorden
- Rigui Puig fik sin officielle debut


Ugens mest læste

Seneste nyheder