Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pol Llonch: De Ligt har valgt Barcelona

Transfermarked - 14. april 2019Pol Llonch: De Ligt har valgt Barcelona

For en uges tid siden tog Willem II imod Ajax og tabte kampen med 4-1 Her var Matthijs De Ligt med på banen for gæsterne og efter opgøret udnyttede værternes Pol Llonch til at spørge ind til De Ligts fremtid og om der er kommet en beslutning.

Som bekendt er De Ligt fra næste sæson fortid i Ajax i håbet om at bryde igennem på et endnu højere niveau. FC Barcelona har ikke lagt skjul på sin interesse og De Ligt selv har heller ikke afvist. Til gengæld forsøger Bayern München at overbevise forsvarsspilleren om at skifte til dem, men De Ligt selv ligner en mand, der kun er interesseret i at slå sig ned i det catalanske.

- Jeg spurgte ham direkte om han kommer til at skifte til FC Barcelona og han svarede, at det håber han på. Men at han på nuværende tidspunkt ikke vidste noget, har Willem II-spilleren Pol Llonch udtalt efter at man så ham i snak med De Ligt på banen.Pol Llonch kom også ind på spilletiden, som De Ligt kan se frem til i FC Barcelona. Han tror på, at De Jong har bedre udsigt til spilletid end De Ligt, hvis et skifte bliver ført igennem.

- Det er den svære del af det. De har Piqué, Umtiti og Lenglet og de er alle så gode. Jeg ved ikke hvad der sker med Umtiti og Lenglet, men Umtiti er altså VM-vinder og Piqué er blandt verdens bedste centerbacks.

- Derfor tror jeg, at spilletiden kan blive begrænset for De Ligt, men det er et spørgsmål som er op til spilleren og klubben. De Jongs position er mere åben og fri, og jeg tror at han nok skal få en masse spilletid, lød det videre fra Pol Llonch.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder