Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mbappé mister fodfæstet i kampen mod Messi

Nyheder - 15. april 2019Mbappé mister fodfæstet i kampen mod Messi

Kylian Mbappé har været Lionel Messis største udfordrer til Den Gyldne Støvle som uddeles til Europas topscorer. Argentineren har sæsonen igennem bombet mål ind - og lagt op til mål - og i weekenden scorede hverken Messi eller Mbappé.

Messi blev sparet i kampen mod Huesca, da FC Barcelona har en storkamp mod Manchester United at tænke på. I PSG har man intet at spille for, og derfor er der god grund til at stille op med Kylian Mbappé i hans jagt på titlen som Europas topscorer. Den pris kom han dog ikke tættere på i går, da PSG blev gennembanket af Lille. Hele 5-1 endte kampen og Juan Bernat var eneste målscorer for PSG.Som tingene har udviklet sig er Messi altså løbet fra de andre. 66 point er argentineren oppe på og i Spanien giver ét mål to point hvorfor han altså står noteret for 33 ligamål. Mbappé på andenpladsen bliver på 54 point - altså 27 mål. Der er altså seks mål til forskel og intet tyder på, at Messi er færdig med at score i La Liga hvorfor Mbappé efterhånden må se opgivet ud.

FC Barcelona har seks kampe tilbage i ligaen mens PSG har syv kampe tilbage. Der er altså tid nok til at ændre på situationen, men intet tyder på, at Messi pludselig går i stå med at score mål. Det eneste, som kan hjælpe Mbappé, er at Ernesto Valverde sparer Messi yderligere på grund af Champions League. Hvis FC Barcelona avancerer mod United, så venter der to kampe mod enten FC Porto eller Liverpool, og her skal Messi være i topform hvilket kan man nøglen for Mbappé. Men det kræver dog at franskmanden selv begynder at score igen.

Top 5 - Den Gyldne Støvle
1. Messi: 66 point
2. Mbappé: 54 point
3. Quagliarella: 44 point
4. Piatek: 42 point
5. Lewandowski: 42 pointLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 25%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

519,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder