Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu skal Coutinhos agent mødes med Barca

Transfermarked - 15. april 2019Nu skal Coutinhos agent mødes med Barca

At Philippe Coutinho har haft en skuffende sæson kan man ikke være i tvivl om. Taget hans enorme kvalitet i betragtning har han leveret langt fra det ventede, men FC Barcelona er stadig overbevist om, at han har hvad der skal til for at opnå succes på Camp Nou.

Kun i glimt har man i denne sæson set en flyvende Coutinho, men på bundlinjen er der altså et hav af kampen, hvor han skuffende har forladt grønsværen. Hans fremtid er endnu ikke sikret og i morgen er der aftalt et møde mellem Coutinhos agenter Kia Joorabchian og Giuliano Bertolucci.

Begge agenter er på Camp Nou til opgøret mod Manchester United og efterfølgende vil de mødes med FC Barcelona, hvor Pep Segura skal lede mødet. Her skal der tales om Coutinhos situation. Klubben er ikke i tvivl om, at Coutinho skal blive, så det er egentlig op til brasilianeren selv, hvad han går med af tanker.Coutinho er elsket i omklædningsrummet og tilhængerne holder af ham. Han har modtaget enorm støtte af tilhængerne når han har været på banen, men den afgørende kvalitet på banen har han ikke kunne holde fast i. I Liverpool var han manden over dem alle mens han i FC Barcelona må nøjes med rollen som 'endnu en'. Han har i hvert fald ikke spillet sig selv til en større rolle.

FC Barcelona har investeret mange penge i ham og derfor har klubben ikke tænkt sig at opgive håbet om, at Coutinho kan opnå stor succes i klubben. Mødet i morgen er ikke afgørende, men det skaber en retning for klubben i forhold til hvad Coutinho går med af tanker. Der er en positiv stemning omkring brasilianeren og det forventes helt sikkert, at begge parter er klar til at bryde igennem lydmuren i næste sæson, hvor alt tyder på, at han stadig er at finde i klubben til trods for stor interesse for andre klubber.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder