Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Unzue: Coutinho behandles ikke fair

Nyheder - 16. april 2019Unzue: Coutinho behandles ikke fair

Den tidligere FC Barcelona-assistenttræner Juan Carlos Unzue ser frem til aftenens storkamp mellem FC Barcelona og Manchester United ved at tale om mulighederne i kampen og hvordan det er gået for Philippe Coutinho i denne sæson. Brasilianeren har fået en masse kritik, men det er ikke berettiget, fortæller Unzue.

Hvordan så du den første kamp?
- Barca var totalt dominerende i de første 20 minutter hvilket var en konsekvens af Manchester Uniteds defensive tilgang med idéen om at sende de hurtige spillere afsted på omstillinger. De opdagede hurtigt, at det ikke er den mest effektive måde at spille mod Barca på.Hvordan tænker du Barca er stillet efter hvad man så, hvad der skete med PSG?
- Uanset omstændighederne, så er Manchester United et storhold. Det bedste, som der er sket for Barca udover 1-0-sejren, er hvad der skete med PSG. Det holder dig vågen.

Coutinho er blevet kritiseret i denne sæson
- Jeg er uenig med de folk, som kritiserer ham. Mens han havde en dårlig tid, gik det virkelig godt for Dembélé og det har været forskellen. Han bliver ikke behandlet fair. Vi må ikke glemme, at han er en verdensklasse spiller, som gør rigtig mange ting for holdet - blandt andet er en så vigtig en brik, at han skaber plads til Messi og Suárez når han er på bolden. Han gør måske ikke altid det flotte for seeren, men på de indre linjer forstår man hans betydning.

Coutinho og Dembélé spiller samme position under Valverde og derfor bliver det spændende at se, hvem der starter i aften nu hvor begge spillere er fit for fight.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder