Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Ligt glippede: Juventus klar til at hente Umtiti

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. april 2019De Ligt glippede: Juventus klar til at hente Umtiti

Samuel Umtiti var utvivlsomt blandt verdens bedste forsvarsspillere i sidste sæson, men i denne sæson er det ikke gået som håbet for franskmanden. En slem knæskade har sendt ham ud af spillet i adskillige måneder og i den tid har Clement Lenglet spillet sig ind i startopstillingen.

Lenglet taler ikke meget i medierne og man hører generelt set ikke meget til ham, men når han er på banen har han gjort det over al forventning. Han er fast makkerpar til Piqué i øjeblikket og selvom Umtiti har fået comeback og spilleminutter, så virker han til at være langt fra sin tidligere storform.

Det har fået flere europæiske klubber til at åbne interesse for ham. Juventus har aldrig lagt skjul på deres begejstring af Matthijs de Ligt, men hollænderen er på vej til FC Barcelona og derfor har Juventus været nødsaget til at kigge efter andre spillere.Ifølge italienske Rai Sport, så ser Juventus muligheder i at hente Samuel Umtiti. Her spiller flere faktorer ind: Clement Lenglet er blot 23 år og gør det rigtig godt. De Ligt er ligeledes ung og ventes at lande i Barcelona til sommer. Desuden har de fortsat Piqué, som i øjeblikket er inde i en vild form mens Jean-Clair Todibo i weekenden viste, at han også er klar til at tage det næste skridt. Der er altså potentiale i forsvaret og det kan være med til at sende Umtiti videre.

25-årige Samuel Umtiti spillede i sidste sæson 40 kampe. I denne sæson er det kun blevet til 12 kampe på grund af knæskaden.

Italienske medier erfarer, at Juventus er klar til at smide 80 millioner euro på bordet - svarende til 600 millioner kroner.
Læs også
- Samuel Umtiti synes tabt for FC Barcelona
- Umtiti rundede 100 kampe i Barca-trøjen
- Samuel Umtiti er klar igen
- Umtiti har misset 275 dage til skader
- Truppen mod Slavia Prag - Umtiti skadet


Ugens mest læste

Seneste nyheder