Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo på ugens hold hos Mundo Deportivo

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 16. april 2019


Todibo på ugens hold hos Mundo Deportivo

Jean-Clair Todibo fik sin debut i La Liga lørdag eftermiddag, da FC Barcelona mødte Huesca på udebane. Forsvarsspilleren var bomstærk og viste, at hans fysik var langt større end hos sine modstandere. Hans gode kamp har tjent ham en plads på ugens hold hos Mundo Deportivo.

Efter runde 32 i La Liga har FC Barcelona fortsat et stort forspring ned til Atletico Madrid. Samtidig fik de sparet en masse spillere til aftenens kamp mod Manchester United. Mundo Deportivo havde øjne på alle kampe i La Liga og fandt altså grund til at inkludere Todibo på rundes hold.Rundens hold - runde 32
Chukwueze - Santi Mina - Wiliams
Sarabia - Jordan - Melendo - Guedes
Carrico - Todibo - Llorente
Jan Oblak


Llorente og Todibo er de eneste spillere, som ikke sejrede i weekenden, men som alligevel gjorde sig fortjent til en plads på ugens hold. Valencia og Sevilla har to mand med - henholdsvis Guedes og Santi Mina samt Sarabia og Carrico.

Netop Sarabia, som man ikke hører meget til, stormer afsted på assistlisten, hvor han er største udfordrer til Lionel Messi. Messi har assisteret 12 gange mens Sarabia nu har assisteret 11 gange. Herefter følger Griezmann og Jony på 9.
Læs også
- Todibo: Dembélé passer på sig selv
- Spiller Todibo på onsdag mod Inter?
- Dembélé og Todibo indleder tidlig træning
- Agent stiller stride krav til Todibo-exit
- Todibo er ikke sikret en fremtid på Camp Nou


Ugens mest læste

Seneste nyheder