Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Ikke muligt at hente Neymar tilbage

Transfermarked - 16. april 2019Bartomeu: Ikke muligt at hente Neymar tilbage

Siden Neymar forlod FC Barcelona har flere aviser støvet rygter frem i lyset om at han er på vej tilbage til klubben efter at han angiveligt har fortrudt sit valg om at forlade klubben. Selv den tidligere Barca-spiller Adriano har bekræftet, at Neymar har fortrudt sit valg - men tilbage til FC Barcelona kommer han næppe, hvis man spørger klubbens præsident Josep Maria Bartomeu.

I et interview med TVE blev han spurgt ind til muligheden for at se Neymar i Barca-trøjen igen, men den mulighed kunne præsidenten let og elegant skyde ned.

- Det er ikke muligt at hente Neymar tilbage til FC Barcelona, da vi har et andet sportsligt projekt med Dembélé og Coutinho. Vi er glade for det, som vi har, og desuden er Dembélé bedre end Neymar.- Han er en ung spiller, som er ankommet til en storklub, og det er aldrig let, men han er faldet godt til og han er meget bedre end Neymar nu, fortæller præsidenten.

- Coutinho er en fremragende spiller, og han har den fulde opbakning fra sin træner. Han er på kontrakt her i klubben og han bliver også i klubben medmindre der er en klub, som er villig til at betale hans frikøbsklausul, fortæller Bartomeu.

Hvis en klub udløser en frikøbsklausul, så er der ikke meget at stille op. Det så man med Neymar, da Paris Saint-Germain ødelagde transfermarkedet ved at eksplodere banken og betale voldsomme 1,6 milliarder kroner for Neymar. Da Neymar var klar til at skifte, kunne FC Barcelona altså intet stille op, da frikøbsklausulen blev mødt.

Hvis en klub har tænkt sig at møde Coutinhos frikøbsklausul, så skal de hoste op med 400 millioner euro svarende til svimlende 3 milliarder kroner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder