Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident antyder Rakitic-forlængelse

Nyheder - 17. april 2019Præsident antyder Rakitic-forlængelse

Ivan Rakitic har op til flere gange sendt en skjul besked til FC Barcelonas ledelse om, at han står klar til at underskrive en kontraktforlængelse. Endnu er der ikke sket noget og faktisk er der slet ikke planlagt nogle møder mellem ledelsen og Rakitic' agent.

Det fylder helt sikkert noget hos Rakitic, da han bliver nødt til at reagere på, at hans kontrakt udløber i 2021. Men nu mere end antyder præsident Josep Maria Bartomeu, at man allerede har talt om muligheden for at forlængelse kroatens kontrakt.- Rakitic er på kontrakt her i klubben og vi er meget glade for ham. Han er blandt de vigtigste spillere hos træneren. Vi talte sammen i sommers og jeg fortalte ham, at vi kan tale om en forlængelse.

- Men vi har endnu ikke talt sammen på grund af det pressede kampprogram og fordi, at det ikke er let at jonglere lønbudgettet og skabe et hul. Men vi kommer til at tale sammen meget snart. Han bliver kun bedre og bedre, fortæller Bartomeu ifølge Marca.

Siden Rakitic forlod Andalusien og Sevilla, har han i sine fem sæsoner spillet sammenlagt 260 kampe for FC Barcelona og scoret 35 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder