Annonce


Annonce

Annonce

United bruger Drake-uheld i lykken på sejr

Champions League - 16. april 2019




Drake ved hvad det betyder at trende. Hans mange hits fra den musikalske verden har taget folk med storm gang på gang, men i øjeblikket dukker hans navn op af nogle fuldstændig mærkværdige grunde. Hvis man inden en fodboldkamp tager et billede sammen med Drake, så taber man kampen. Sådan er det i hvert fald gået for flere mandskaber den seneste tid.

Jadon Sancho tog et billede med Drake. Kort efter tabte Dortmund 5-0 til Bayern München. Det var den 6. april. Dagen efter havde Aubameyang taget et billede med Drake og så tabte Arsenal med 1-0 til Everton. To dage senere gjorde Kun Agüero kunsten efter, da han tog en selfie med Drake hvorefter Manchester City tabte 1-0 til Tottenham i Champions League. Paul Pogba gjorde det samme inden Manchester Uniteds kamp mod FC Barcleona og som bekendt tabte englænderne 1-0 i sidste uge.

Hos Paris Saint-Germain ville man lege med og de tabte 5-1 til Lille i weekenden. Ingen fra FC Barcelona har taget et billede med Drake i dagene op til aftenens kamp, men Manchester United forsøger alligevel at støve lidt af Drake-uheldet ned over FC Barcelona ved at poste et billede af Drake i en Barca-trøje. Om det virker eller ej må tiden vise.



Husk at du kan få odds 6,00 på at FC Barcelona vinder kampen. Læs mere og spil med her.




Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


United bruger Drake-uheld i lykken på sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder