Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United bruger Drake-uheld i lykken på sejr

Champions League - 16. april 2019United bruger Drake-uheld i lykken på sejr

Drake ved hvad det betyder at trende. Hans mange hits fra den musikalske verden har taget folk med storm gang på gang, men i øjeblikket dukker hans navn op af nogle fuldstændig mærkværdige grunde. Hvis man inden en fodboldkamp tager et billede sammen med Drake, så taber man kampen. Sådan er det i hvert fald gået for flere mandskaber den seneste tid.

Jadon Sancho tog et billede med Drake. Kort efter tabte Dortmund 5-0 til Bayern München. Det var den 6. april. Dagen efter havde Aubameyang taget et billede med Drake og så tabte Arsenal med 1-0 til Everton. To dage senere gjorde Kun Agüero kunsten efter, da han tog en selfie med Drake hvorefter Manchester City tabte 1-0 til Tottenham i Champions League. Paul Pogba gjorde det samme inden Manchester Uniteds kamp mod FC Barcleona og som bekendt tabte englænderne 1-0 i sidste uge.

Hos Paris Saint-Germain ville man lege med og de tabte 5-1 til Lille i weekenden. Ingen fra FC Barcelona har taget et billede med Drake i dagene op til aftenens kamp, men Manchester United forsøger alligevel at støve lidt af Drake-uheldet ned over FC Barcelona ved at poste et billede af Drake i en Barca-trøje. Om det virker eller ej må tiden vise.Husk at du kan få odds 6,00 på at FC Barcelona vinder kampen. Læs mere og spil med her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder