Annonce


Annonce

Annonce

Første enorme De Ligt-jubelbrøl på Camp Nou

Champions League - 17. april 2019




Camp Nou havde masser at juble over i går, da FC Barcelona bankede Manchester United med 3-0. Det betyder, at catalanerne er videre til Champions Leagues semifinale hvilket var det klare mål. Men undervejs i kampen kom der intet mindre end tre gigatiske jubelbrøl - og et et suk fra publikum.

For i Torino havde Juventus besøg af Ajax og de 100.000 på Camp Nou jublede højt over at Juventus er ude af turneringen efter at være blevet spillet tynde af Ajax. Cristiano Ronaldo sendte ellers Juventus i front på et hovedstød, men så tog Ajax for alvor over. Efter en halv time blev det til 1-1 og det kunne høres på Camp Nou, da tilskuerne ud af det blå pludselig jublede.



I anden halvleg lød der endnu et jubelbrøl, da ingen anden end Matthijs De Ligt steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden i mål til 1-2 på Juventus Stadium. Det mål gav luft til Ajax, da Juventus skulle score to gange for at gå videre. Det gav plads til Ajax, som også scorede til 1-3, hvilket igen skabte jubel på Camp Nou, men efterfulgt af et suk, da dommeren annullerede målet for offside.

Netop De Ligt, som blev matchvinder mod Juventus, har længe været sat i forbindelse med FC Barcelona og alt tyder på, at han til sommer skifter Amsterdam ud med Barcelona.

Ajax har nu slået Real Madrid og Juventus ud af turneringen. I semifinalen møder de enten Tottenham eller Manchester City. Det afgøres i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første enorme De Ligt-jubelbrøl på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder