Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Ajax fortjener det

Champions League - 17. april 2019Busquets: Ajax fortjener det

Sergio Busquets var blandt de spillere, som i weekenden fik en pause i ligakampen mod Huesca så han kunne være frisk og udhvilet til kampen mod Manchester United. Her gjorde han et rigtig godt stykke arbejde og var med til at vinde gårsdagens Champions League-kamp med 3-0.

Efter opgøret blev han fanget til et interview og her kunne journalisten fortælle ham, at Ajax netop havde vundet 2-1 ude mod Juventus og dermed var gået videre i turneringen. Sergio Busquets var dog ikke videre overrasket.- Juventus var favoritter til at vinde turneringen, men det er ikke en overraskelse, at de nu er ude. Ajax er et spektakulært mandskab og de har vist det igennem hele sæsonen. Hvis de er i semifinalen, så er det fordi, at de har fortjent det, kom det fra Busquets, før han talte om sejren over Manchester United.

- Vi har ikke været i semifinalen i tre år, men vi havde ingen negative tanker inden kampen mod United. Vi vidste, at vi havde et godt resultat, men at intet var sikret. Vi er glade for at være tilbage og nu skal vi fortsætte med at arbejde hårdt.

- Messi ejer alle rekorder. Han er uden sammenligning verdens bedste fodboldspiller, kom det slutteligt fra en tydeligt glad Sergio Busquets.

Om få dage gælder det hjemmekampen i La Liga mod Real Sociedad.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder