Annonce


Annonce

Annonce

Messi er favorit til Ballon d'Or

Nyheder - 17. april 2019




Kalenderen viser knap nok maj, men i spanske medier begynder man allerede at udpege vinderen af den kommende Ballon d'Or. Og her peger pilen klokkeklart på Lionel Messi efter gårsdagens resultater, hvor Messi sparkede FC Barcelona videre i Champions League mens Cristiano Ronaldo og Juventus blev slået ud af Ajax.

Det har ofte været et løb mellem Messi og Ronaldo, men i starten af 2019 løb Luka Modric med sejren. Han får dog ikke en jordisk chance for at genvinde trofæet, da han har haft en forfærdelig sæson hidtil. Umiddelbart er der ingen udfordrer til Lionel Messi, som kører lige på og hårdt i alle turneringer.



Han er topscorer i Champions League ved indgangen til semifinalerne, han er topscorer i La Liga og han er sammen med FC Barcelona tæt på at kunne kalde sig spanske mestre mens Copa del Rey-finalen også skal afvikles om en måneds tid. Der er altså i denne sæson ingen, som kan måle sig med Lionel Messi.

Der er dog lang tid til at Ballon d'Or skal uddeles endnu engang og derfor lader intet til at være afgjort endnu. Sandheden er dog at Messi løfter sit mandskab mod ekstreme højder og er tæt på at kunne løfte endnu flere pokaler som anfører i FC Barcelona.

Hos Mundo Deportivo er man ikke i tvivl om, at gårsdagens resultater betød farvel til Ronaldo i kampen om Ballon d'Or. Mediet peger klart på Messi som vinderen. Det vil i øvrigt være sjette gang han kan løfte Ballon d'Or. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi er favorit til Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder