Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Umtitis sæson er slut!

Skader - 17. april 2019Medie: Umtitis sæson er slut!

Samuel Umtiti havde næppe regnet med så skæv en sæson rent personligt. Franskmanden har i flere måneder føjet med et bøvlet knæ og har arbejdet stenhårdt på at vende tilbage hjælpe FC Barcelona i slutningen af sæsonen. Det var planen, og den så ud til at lykkes, men nu er knæproblemerne vendt tilbage.

Det er mediet AS, som i dag bringer nyheden. Umtiti deltog ikke i dagens træning og mens FC Barcelona endnu ikke har meldt noget ud, så erfarer avisen, at det er fordi, at Umtitis knæproblemer er vendt tilbage efter at han ellers har spillet meget få minutter netop så man ikke skulle risikere et tilbageslag.

Umtitis sæson vurderes til at være slut, da man ikke på nuværende tidspunkt tør spå om, hvornår han igen kan være tilbage. Det er dog endnu ikke bekræftet, men i og med at der er tale om problemer omkring samme knæ, så tyder det bestemt ikke på, at klublægerne melder Umtiti til Valverdes rådighed for sæsonens resterende kampe.Umtiti har kun deltaget i 12 kampe i denne sæson til trods for at man allerede er halvvejs inde i april. Han har døjet med sin knæskade i flere måneder og tog endda nogle uger udenlands for at pleje sin skade. Han vendte tilbage, begyndte at træne og deltog endda i et par kampe, men weekendens kamp mod Huesca, hvor han spillede med, lader til at have været for meget for franskmandens knæ.

Spørgsmålet er nu om FC Barcelona har tænkt sig at melde noget ud. Alt sammen kommer an på, hvad klublægerne finder i forbindelse med knæskaden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder