Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona møder Liverpool i CL-semifinalen

Champions League - 17. april 2019Barcelona møder Liverpool i CL-semifinalen

I går sikrede FC Barcelona sig en plads i denne sæsons Champions League-semifinale ved at banke Manchester United med 3-0. I semifinale venter et nyt engelsk mandskab, da Liverpool her til aften let gjorde det af med FC Porto, der på ingen måde var noget bump på vejen for Jürgen Klopps mandskab.

Liverpool vandt 2-0 hjemme på Anfield og havde derfor alt at tabe i returkampen i Portugal her til aften. FC Porto lagde godt ud og havde mange nærgående forsøg kampen igennem, men de kendte ikke deres besøgelsestid - overhovedet. Liverpools fronttrio Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané nettede allesammen og så var Militaos enlige kasse ligegyldigt for FC Porto.

I kampens slutfase kom også Van Dijk også på tavlen, da han gjorde det til slutresultatet 4-1 og dermed vandt Liverpool sikkert med sammenlagt 6-1 i Champions Leagues kvartfinale. Det betyder, at de nu skal krydse klinger med FC Barcelona i semifinalen.Kampene i Champions League-semifinalen afvikles den 30. april eller 1. maj med returkamp den 7. eller 8. maj. Alt dette bliver man i løbet af i morgen klogere på, når UEFA offentliggører kampprogrammet.

I den anden semifinale skal Ajax, som sendte Juventus ud af turneringen, møde Tottenham, som efter en hæsblæsende kamp mod Manchester City trak det længste strå. De tabte 4-3 her til aften, men vandt 1-0 hjemme og er dermed videre på reglen om udebanemål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder