Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Van Dijk: Messi er verdens bedste spiller

Champions League - 18. april 2019Van Dijk: Messi er verdens bedste spiller

Efter midtugens Champions League-kampe står det nu klart, at FC Barcelona skal krydse klinger med Liverpool i jagten på det prestigefyldte trofæ. Liverpool klarede let opgaven mod FC Porto og lukkede kun et enkelt mål ind over de 180 minutter.

27-årige Virgil van Dijk har gang i en forrygende sæson hos Liverpool og han kommer på overarbejde når han står over for Messi, som han selv mener at verdens bedste fodboldspiller.

- Det bliver virkelig svært at stoppe Messi. Jeg har ingen idé om, hvordan man gør, men nu må vi se. Jeg synes, at han er verdens bedste fodboldspiller, fortæller Van Dijk.- Det handler om, at vi alle skal kæmpe for hinanden og undgå 1-mod-1 duellerne. Det handler ikke om mig mod en angriber, men om et holdt der forsvarer og angriber sammen.

Det stod allerede klart efter lodtrækningen til kvartfinalen, at de to mandskaber skulle mødes i semifinalen hvis de begge gik videre. FC Barcelona slog Manchester United ud med samlet 4-0 mens Liverpool bragede sig forbi FC Porto med samlet 6-1.

Den første kamp spilles på Camp Nou den 1. maj mens returen spilles den 7. maj.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder