Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen: Jublede ikke ved Messis andet mål

Champions League - 18. april 2019




Marc-André ter Stegen havde masser at juble over i tirsdag. FC Barcelona bankede Manchester United med 3-0 i tyskerens Champions League-kamp nummer 50. Dermed er han sammen med sine holdkammerater videre til semifinalen, hvor Liverpool venter, men målet til 2-0 var ikke lige frem noget, som han jublede over.

Målet til 2-0 opstod efter at Messi samlede bolden op og drev den frem før han trak over til sit højre ben og fyrede kanonen af. Skuddet var umiddelbart harmløst, men David De Gea droppede fælt og lod bolden trille ind under kroppen på ham. Målet var Ter Stegen glad for, men han føler for sin keeper-kollega.

- For at være ærlig, så jublede jeg ikke særlig meget, da vi scorede til 2-0. De Gea er min kollega og den slags kan ske for alle. Efter kampen fortalte jeg ham, at vi alle er mennesker og at den slags kan ske for alle. Inklusiv mig selv, fortæller Ter Stegen i et interview.

Ter Stegen havde ikke meget at lave mod Manchester United i returkampen og kunne ligeledes juble over to clean sheets mod englænderne. Nu venter Liverpool, som scorer langt flere mål end Manchester United og her ved Ter Stegen, at der venter en sværere kamp.

I Premier League i denne sæson har Manchester United scoret 63 mål mens Liverpool har bombet 77 ind. Det er kun City, med 86, som har scoret flere mål end FC Barcelonas kommende modstander i Champions Leagues semifinale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen: Jublede ikke ved Messis andet mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder