Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan blive mestre på lørdag

La Liga - 20. april 2019Barca kan blive mestre på lørdag

FC Barcelona kan gå ind til Champions League-semifinalen med selvtilliden på det rette sted. Hvis catalanerne formår at vinde de kommende tre ligakampe inden semifinalen, så har de matematisk sikret sig det spanske mesterskab, som altså er utrolig tæt på.

Der venter tre ligakampe inden det går løs mod Liverpool i Champions League. Her er der tale om tre kampe, som på papiret virker til at blive overkommelige, men specielt den sidste af de tre kampe kan gå hen og blive mere spændende end tidligere set.

I aften kommer Real Sociedad på besøg på Camp Nou. Baskerne giver ofte Barca problemer når de spiller på Anoeta, men på Camp Nou har baskerne ikke haft noget som helst at komme efter. Ud af de seneste 10 indbyrdes opgør er fem blevet spillet på Camp Nou og det er blevet til fem sejre til Barca med en uhørt målscorer på intet mindre end 15-4.

Tirsdag gælder det så Alavés på udebane. Alavés har fortsat mulighed for at ende på en europæisk placering hvorfor de vil give alt, hvad de kan, for at vinde kampen, men på det tidspunkt er der en hel uge til at kampen mod Liverpool spilles og derfor forventes det ikke at Valverde sparer alle sine spillere.

Først til kampen mod Levante på Camp Nou forventes man at se en større rotation. Kampen mod Levante spilles lørdag i næste uge og den efterfølgende onsdag er det altså Liverpool, som står klar på Camp Nou. Der venter altså tre ligakampe mod Real Sociedad, Alavés og Levante og hvis FC Barcelona vinder samtlige tre, så kan de lade sig hylde som spanske mestre.Der er ingen tvivl om, at Ernesto Valverde allerede har haft spillerne til møde for at forklare den kommende plan. Her er håbet, at man kan hente ni point i de kommende tre kampe og hvis Atletico Madrid gør det samme, så vil der være ni point mellem de to hold med ni point at spille om, men da FC Barcelona er bedre end Atletico Madrid rent indbyrdes vil de derfor være spanske mestre.

Kampprogrammet
I dag 20.45: FC Barcelona - Real Sociedad
Tirsdag 21.30: Alavés - FC Barcelona
Lørdag 20.45: FC Barcelona - Levante
1. maj 21.00: FC Barcelona - Liverpool
4. maj 20.45: Celta Vigo - FC Barcelona
7. maj 21.00: Liverpool - FC BarcelonaLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder