Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool følger United: Hæver billetpriserne

Champions League - 20. april 2019Liverpool følger United: Hæver billetpriserne

FC Barcelona og Liverpool mødes i Champions Leagues semifinale den 1. og 7. maj. Første kamp afvikles på Camp Nou mens returkampen spilles på Anfield og her har den engelske klub valgt at hæve billetpriserne for Barcas fans til kampen på Anfield - med god grund.

FC Barcelonas tilhængere glæder sig over den gode sæson og har været sprudlende på lægterne i denne sæson. Til de store kampe er næsten hvert et sæde fyldt ud og derfor har Barca altså generelt set haft en høj pris på billetterne, da de er så eftertragtede.

Til kampen mod Liverpool på Camp Nou koster det ca. 890,- kroner for udeholdets fans at få en billet. Det mener Liverpool ikke er fair og ligesom Manchester United har Liverpool valgt at dække noget at billetprisen ved at hæve deres egne billetpriser for Barcas fans og bruge pengene til at dække besøget på Camp Nou.- FC Barcelona tager 890,- kr. pr. billet for udeholdets fans. Liverpool vil dække hver billet med 230,- kroner hvorfor vores egne fans på Camp Nou kun skal betale 660,- kroner pr. billet, skriver Liverpool.

For at dække 230,- kr. pr. billet har Liverpool som modsvar valgt at hæve deres egne billetpriser til Barcas fans på Anfield. Det samme var tilfældet da Manchester United skulle besøge Camp Nou og der er ikke noget at sige til hverken Barca eller Liverpool.

FC Barcelona ved, at de kan sælge billetterne på grund af den enorme interesse og samtidig kan Liverpool hjælpe sine egne fans ved at øge deres billetpriser.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder