Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mourinho: Du er død når Messi har bolden

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 20. april 2019


Mourinho: Du er død når Messi har bolden

José Mourinho har ikke været i trænerjob siden han blev fyret i Manchester United. I stedet dukker han i ny og næ op på tv-stationer for at kommentere kommende fodboldkampe. Han er ikke i tvivl om, at Barca er favoritter mod Liverpool, men det er kun fordi, at catalanerne har Messi.

- Hvis Barcelona ikke havde Messi, så ville jeg sige, at Liverpool er favoritter til Champions Leagues semifinale, fortæller Mourinho ifølge Marca og følger op:

- Men Barcelona med Messi... Messi er Messi. Det er ikke let at kontrollere ham på banen. Når Messi har bolden i en situation mod én modstander, så er du død. Derfor har jeg aldrig brugt mig om at mandsopdække ham, fortæller Mourinho videre.Senest Messi blev mandsopdækket var i El Clásico, da Zidane satte Kovacic på argentineren. Det gav langt fra pote, da Messi trak Kovacic til side således Rakitic fik en motorvej at løbe på. Herefter endte bolden hos Roberto, som assisterede Luis Suárez' mål.

- Messi har gang i en forrygende sæson og med Juventus og Ronaldo ude af Champions League, så ved Messi, at Ballon d'Or venter på ham hvis han kan gøre arbejdet færdig.

Hvad Liverpool har tænkt sig for at stoppe Messi bliver således spændende at se. Jürgen Klopp har det tit med at ramme den rigtige taktik, men det bliver svært mod Messi, som har så meget frihed på banen, at han det ene sekund er ude i højre side med bolden for kort efter at være i venstre side.
Læs også
- Jose Mourinho: Matthijs De Ligt er fantastisk
- Rakitic svarer Mourinho igen
- José Mourinho: Ivan Rakitic er undervurderet
- Iniesta: Mourinho var nøglen til had
- Medie: Mourinho vil betale Albas frikøbsklausul


Ugens mest læste

Seneste nyheder